Ben je op zoek naar een originele en unieke traktatie voor een verjaardag, babyshower, trouwerij, geboorte of welk feest je dan ook maar kunt bedenken? Dan heb ik de koekjes die je zoekt!

Alles wordt met de hand gemaakt en gedecoreerd en daardoor zijn ze ook zo speciaal. Daarnaast zit er uiteraard heel veel liefde van mijn kant in en dat proef je terug! In de fotogalerij vind je een aantal sets/losse koekjes die je kunt bestellen met daarbij vermeld de prijzen. Dit is uiteraard niet het enige wat ik kan maken voor je. Heb je zelf iets gevonden op internet, een leuk idee of een speciaal verzoek aarzel dan niet om mij een bericht te sturen zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. De prijs wordt aan de hand van je wensen op dat moment door mij doorgegeven.

 

Smaak koekjes:

De koekjes zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, chocolade, citroen en speculaaskruiden. Ook aan de Royal Icing laag kan een smaakje worden toegevoegd. Hierin is veel mogelijk, vraag mij hier gewoon naar en we kijken dan samen wat een lekkere combinatie is.

Op de koekjes zit een laag van Royal Icing. Dit hard volledig uit en de koekjes zijn daardoor ook zo lang houdbaar (uiteraard moeten ze wel luchtdicht worden bewaard). Daarnaast kunnen er ook koekjes gemaakt worden met een fondant laagje erop, of met foto's etc. etc.

 

Ingrediënten koekjes: Bloem, suiker, ei, smaakstof (kaneelpoeder, vanille, citroen of cacao), roomboter.

Ingrediënten Royal Icing: zetmeel, eiwitten (poeder), suiker, emulgator (E414), verstevigend middel (E516), zuurteregelaar (E330), stabilisator (E336), aroma, anti klontermiddel (E551) en kleurstoffen. 

 

Verpakking:

Alle koekjes worden verpakt in een luchtdicht zakje. Tegen een meerprijs kan hier ook nog een cadeauverpakking van worden gemaakt, door er bijvoorbeeld een leuk lintje o.i.d. aan vast te maken. De koekjes zijn, zolang ze in het luchtdichte zakje blijven, tenminste 3 maanden houdbaar.

 

Verzending per post:

De koekjes kunnen per  post verstuurd worden. Omdat de koekjes erg kwetsbaar zijn versturen we deze alleen per pakketpost. Ze worden dan zorgvuldig ingepakt waarbij het risico op breken van de koekjes beperkt wordt. De kosten hiervan zijn € 6,75. Woont u in de buurt van Spijkenisse dan kunnen de koekjes uiteraard ook bij mij opgehaald worden. Ik zal u via de email informeren over het tijdstip van afhalen. 

 

Bestellen / levertijd:

De bestelling moet minimaal 8 dagen van te voren gedaan worden. Als mijn agenda vol zit met bestellingen kan het voorkomen dat een opdracht niet aangenomen kan worden. Maar als u op tijd bent zal dit bijna niet voorkomen.

Bestellingen kunt u doen via het Contactformulier.